Yvonne Demmendaal - Verhaalsmedewerker

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als schadecorrespondent bij een assurantietussenpersoon ben ik in mei 2003 met veel plezier aan de slag gegaan bij Munneke Lourens Advocaten.

In tegenstelling tot mijn vorige functie, waarin ik mij uitsluitend bezighield met het verhalen van materiële schades, staat bij Munneke Lourens Advocaten de mens achter de schade centraal. Daar ligt mijn prioriteit en dat is een totaal ander uitgangspunt.

Veel van de eerste (telefonische) contacten met onze cliënten gaan via mij. Een slachtoffer wil graag vertellen wat hem of haar is overkomen en wat de gevolgen daarvan zijn. Tijdens deze gesprekken merk je dat slachtoffers vaak van slag zijn door hetgeen hen is overkomen. Naast het opgelopen letsel en de directe gevolgen daarvan krijgt men te maken met allerlei zaken die nieuw en vreemd zijn, zoals contacten met een aansprakelijke verzekeraar. Het is dan ook van het allergrootste belang om tijdens een eerste gesprek vooral te luisteren en waar mogelijk mee te denken.

Na het behalen van de opleiding 'Personenschade Licht Letsel' sta ik cliënten bij in het verhalen van hun schade. Mijn doel is cliënten zorg uit handen te nemen zodat zij zich vooral kunnen richten op herstel. Wanneer ik daaraan een bijdrage kan leveren geeft dat veel voldoening en dat is waarom ik graag deel uitmaak van het team van Munneke Lourens Advocaten.

Wat zeggen cliënten over Yvonne? 
Om u een idee te geven van onze dienstverlening delen wij met u een aantal quotes van tevreden cliënten.

  • Contact was erg prettig en altijd snel reactie. Zeer betrokken.
  • Zelden zo vriendelijk te woord gestaan.
  • Veel begrip ondervonden en strijdvaardige inzet. 
  • Goede begeleiding en duidelijke uitleg.
  • Erg nette service en goed contact.

 

Neem contact met mij op:

y.demmendaal@munnekelourens.nl

Neem contact op

Gratis letselschade advies