NICOLE VAN VENROOIJ - ADVOCAAT

Vanaf 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij Munneke Lourens Advocaten. Al langer, vanaf 2002, ben ik actief op het gebied van letselschade. Altijd aan de kant van de slachtoffers. Als advocaat heb ik de mogelijkheid om de slachtoffers te helpen. Ik kan mijn clienten in het volledige traject bijstaan, zo nodig tot bij de rechter.

Bij Munneke Lourens Advocaten wordt veel aandacht besteed aan kennis, kwaliteit en deskundigheid. Onze advocaten moeten allemaal de postacademische Grotius opleiding (personenschade) volgen. Dit vind ik ook heel belangrijk. Kennis en kwaliteit dragen bij aan een zo optimaal mogelijke belangenbehartiging voor onze cliënten.

Ik heb er bewust voor gekozen om uitsluitend op te treden voor de slachtoffers. Een voorval waarbij iemand letsel oploopt, brengt vaak ingrijpende gevolgen met zich mee. Ook in financiële zin. Ik vind het belangrijk dat een slachtoffer gehoord wordt, zich begrepen voelt en zo goed mogelijk wordt bijgestaan in het verhalen van zijn of haar schade. Op die manier hoop ik er aan bij te kunnen dragen dat het leven van het slachtoffer weer op de rit komt.

Lidmaatschappen:

- Lid LSA (specialistenvereniging) 
- Lid Werkgroep Artsen en Advocaten
- Lid ASP (advocaten slachtoffers personenschade)
- Lid Nederlandse orde van advocaten

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: Letselschaderecht. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Wat zeggen cliënten over Nicole? 
Om u een idee te geven van onze dienstverlening delen wij met u een aantal quotes van tevreden cliënten.

  • De advocaat is zeer persoonlijk betrokken bij alles
  • Mevrouw van Venrooij heeft veel empathie en toewijding getoond.
    We zijn erg blij dat deze zorgen ons zijn ontnomen tijdens een hectische periode.
    Mevrouw van Venrooij was echt een verlengstuk van onze gevoelens en gedachten.

 

Neem contact met mij op:

n.e.van.venrooij@munnekelourens.nl

Neem contact op

Gratis letselschade advies