De rol van uw belangenbehartiger

Soms loopt u schade op door letsel, dat is helaas niet te voorkomen. We kunnen onszelf immers niet in een onbreekbaar kastje plaatsen. Als u in een situatie komt waarbij u letselschade oploopt, is het raadzaam om een advocaat in de arm te nemen. Want misschien was het ongeval wel helemaal niet uw schuld, en kunt u de kosten die u door het ongeval maakt verhalen op de aansprakelijke partij.

Uw letselschade advocaat is eigenlijk een soort regisseur in het schaderelingsproces. Zij zorgt ervoor dat de noodzakelijke informatie over wat er is gebeurd beschikbaar komt, dat het schadedossier goed en volledig wordt opgebouwd en ze onderhoudt contact met de diverse instanties.  Ze onderhoudt de contacten met de aansprakelijke partij (vaak verzekeraars) en zal zo nodig ook de strijd met hen voeren.  

Onze voornaamste taak is om u alles zo goed mogelijk uit te leggen, te beschermen en daar waar we kunnen te ‘ontzorgen’.

Munneke Lourens heeft jarenlange ervaring met letselschade. Wij kunnen de pijn van het ongeval niet wegnemen, maar de financiële zorgen die bij een ongeval om de hoek komen kijken, kunnen wij een stuk voor u verlichten. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen. 

Neem contact op

Gratis letselschade advies