regres loonkosten werkgever

Bij arbeidsongeschiktheid moet de werkgever gedurende twee jaar het loon van de werknemer doorbetalen. Wij verlenen rechtsbijstand aan werkgevers bij het verhalen van de loonschade op de aansprakelijke partij.

re-integratiekosten

Naast het verhaal van de netto loonkosten is mogelijk de door de werkgever betaalde re-integratiekosten te verhalen.

voor uw werknemer

Als slachtoffer heeft uw werknemer recht op juridische bijstand bij het verhalen van de letselschade. Uw werknemer kan gebruik maken van onze juridische dienstverlening. Ook voor letselschade en ziektekosten Wij kunnen zowel de vordering van de werkgever als die van de werknemer en de ziektekostenverzekeraar behandelen. Een gecombineerde behandeling kan tijd en kosten besparen. Bovendien kunnen dan de krachten worden gebundeld.

buitengerechtelijke kosten

Het merendeel van de zaken kan zonder procedure worden geregeld. Is de tegenpartij volledig aansprakelijk voor het ongeval van uw werknemer, dan kunnen meestal ook onze buitengerechtelijke kosten op de aansprakelijke partij worden verhaald. Is de werknemer zelf voor een deel aansprakelijk dan is volledige vergoeding niet altijd mogelijk.

procederen

In een enkel geval is procederen toch nodig. Ook dan kunnen wij volledige rechtsbijstand verlenen. Er gelden dan andere regels ten aanzien van de kosten. Deze worden per geval met de opdrachtgever doorgenomen.

meer informatie

U kunt vrijblijvend onze algemene voorwaarden opvragen. Klik hier.

 

 

MELD UW LETSELSCHADE
SOCIAL MEDIA
Facebook  twitter