Meer dan 25 jaar ervaring

Munneke Lourens Advocaten is in 1983 opgericht. Sinds 2007 geven Monique Snijder en Iris Hilhorst leiding aan ons kantoor. Wij zijn actief op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht, letselschade en verhaalsrecht.

Het team van Munneke Lourens Advocaten bestaat naast gespecialiseerde advocaten en juristen uit een ervaren verhaalsmedewerker en een zeer betrokken secretariaat. Wij werken samen met een team van deskundige medische adviseurs.

Wij hebben ervoor gekozen uitsluitend op te treden aan de zijde van het slachtoffer en niet aan de zijde van de aansprakelijke verzekeraars.

Op ons kantoor zien wij dagelijks hoe groot de gevolgen kunnen zijn van een ongeval of voorval waarbij iemand gewond raakt of zelfs komt te overlijden. De impact is vaak niet alleen voor het slachtoffer maar ook voor de naasten enorm. Zij worden geconfronteerd met zaken waarin zij niet thuis zijn. Niet zelden zien wij dat er hierdoor niet echt ruimte is voor emoties en de verwerking van het gebeuren. Wij vinden het belangrijk slachtoffers te ontzorgen door hen een professionele begeleiding te bieden bij het verhalen van hun persoonlijke schade.

Om dit te waarborgen zijn de bij ons kantoor aangesloten advocaten lid van de specialistenvereniging voor letselschadeadvocaten LSA of verplicht dit lidmaatschap te verwerven. Een lidmaatschap kan alleen verkregen worden na het behalen van de post academische Grotius-opleiding Personenschade. De meeste advocaten zijn daarnaast lid van andere gespecialiseerde verenigingen.

Munneke Lourens Advocaten in de media:
- Voor het RTL programma LifestyleXperience is een informatief item gemaakt bij Munneke Lourens advocaten. Bekijk dit item door hier te klikken.  

- Voor het VOA-evenement Boost your Business is onze advocate Iris Hilhorst geïnterviewd in het kader van het thema “Kracht van vrouwen”. Bekijk hier de beelden. 

Neem contact op

Gratis letselschade advies